Családi LifeStyle fotózás

Legyen a családi fotózás is igazi, örömteli élmény!

Kerekítő foglalkozásvezetőként és babamasszázs oktatóként tíz éve közvetítem a családok felé az önfeledt, közös játék élményét, az együttlét örömét, meghittségét, így nap, mint nap,
részese vagyok ennek az apró, ám maradandó, értéket adó mindennapi örömöknek. Az összenevetéseknek, az egymáshoz bújásoknak, az öleléseknek, az érintéseknek, a szerető-óvó tekinteteknek.

Mindezeket a pillanatokat szeretem képi formában is megörökíteni.

Sosem szerettem a beállított képeket, mindig feszélyezve éreztem magam a különböző beállítások során. Ebből a nem túl pozitív és meghatározó élményből kiindulva a családi lifestyle fotózásaimon törekedve a természetességre, célom az, hogy legyen a fotózás inkább egy szabad és kötetlen, interaktív közös „kirándulás” akár a kedvenc helyszíneiteken, akár az udvarotokban vagy egy teljesen új helyszínen.

Örökítsük meg a családi együttlétet a játszótéren, a természetben, vízparton sétálva, biciklizés vagy piknikezés közben, kedvenc társasjátékotok percei alatt, újszülött érkezésekor vagy bármilyen tevékenységben, melyben a család szívesen van együtt s melynek végén megszületnek az időt megállító, pillanatot megragadó fényképek.

Azért, hogy a spontenaitás a lehető legjobb formájában valósuljon meg, minden fotózást előzetes egyeztetés előz meg, melyben megbeszéljük a részleteket, az elképzeléseket, tippekkel, tanácsokkal segítve azzal a céllal, hogy elégedetten kerüljenek bele családi fotó albumaitokba az elkészült fényképek.

A fotózás időtartama kb 1 óra.

3 csomag, plusz egy Prémium csomag közül van lehetőségetek választani.

Megnézem az ügyfél tájékoztatót

Szeretettel várom megkereséseiteket!

Ajánlatkérés
 
Kövess minket, és csatlakozz közösségi oldalunkhoz is!
Szeretettel várlak!
+36 20 972 41 40
kockaagnes@gmail.com
Az oldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll!
Copyright – Sáráné Kocka Ágnes